BUZILAN STUDIO DESPRE BUZILAN STUDIO

Suntem un studio creativ, atat de simplu, in cel mai direct si larg sens al cuvantului. Suntem arhitecti, designeri, ilustratori si muzicieni, pictori, artisti 3D si regizori. Suntem rezolvatori de probleme si ganditori liberi, pentru ca, inainte de toate, suntem indivizi creativi.

 

Ce facem:

Buzilan Studio a fost fondat cu credinta ca creativitatea nu ar trebui sa fie legata de un singur domeniu de expresie. Succesul oricarui tip de proiect se bazeaza pe un concept puternic, o viziune clara si dedicarea pasionata necesara pentru a-l duce la bun sfarsit. Am simtit intotdeauna ca putem folosi abilitatile, talentul si viziunea noastra intr-o gama larga de proiecte si, de cand am fondat studioul in 2011, am gasit constant noi modalitati de a demonstra acest lucru, pana acum prin vizualizari arhitecturale, design de produs, design grafic, grafica in miscare, reclame, videoclipuri muzicale, picturi, ilustratii si vizualuri pentru concerte live.

 

Filosofie creativa:

Filosofia noastra creativa se bazeaza pe principiul ca o forma goala, oricat de atractiva ar fi, nu poate lasa o impresie durabila fara un concept solid intim legat de creatia sa. Intotdeauna am facut o declaratie dincolo de prima aparenta si ne-am construit munca pe idei originale si sustenabile, care se justifica in fata criticii.

Am acceptat aproape orice tip de proiect care ne-a iesit in cale, indiferent de domeniu. Am realizat imagini statice, videoclipuri, animatii, concepte creative, filmari live si performante live, si daca am avut o idee buna, dar niciun client pentru ea, am realizat un proiect intern doar pentru a-l vedea dus la bun sfarsit.

Ai o idee sau un proiect? Suna-ne sau trimite-ne un mesaj!

 

 

BUZILAN STUDIO CLIENTI BUZILAN STUDIO

BUZILAN STUDIO CONTACTEAZA-NE BUZILAN STUDIO