Proiect premiat realizat de Alesonor, ilustrat de Buzilan Studio

Clientii nostri de la Alesonor au fost premiati, in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti, cu marele premiu la categoria „Concursuri de arhitectura, studii si proiecte in curs de executie” pentru un proiect pentru care am realizat imaginile.

Electonika Office Park – publicat pe Designrulz

Designrulz a publicat un articol despre proiectul pentru care am proiectat interioarele si am realizat videoclipul de prezentare.

VIZUALURI PENTRU TURNEUL ANIVERSAR DE 10 ANI BYRON

Crearea vizualurilor pentru turneul aniversar de 10 ani al unei trupe este intotdeauna o provocare si, in acelasi timp, o onoare.

Iata cateva imagini de la cateva concerte din acel turneu.

©Eugen Volosciuc ©Naluca Photography

Vizualuri pentru The Amsterdams

Vizualurile pe care le-am realizat pentru trupa The Amsterdams au marcat debutul nostru in acest domeniu si ulterior s-au dezvoltat in artwork-ul noului lor album si intr-un videoclip muzical animat.

A fost o calatorie uimitoare, alimentata de multa munca grea, prin sunet, culoare si miscare. Iata cum a inceput totul!

©Naluca Photography

PHOWN – APARITII ONLINE

Unele dintre reactiile pe care le-am primit pentru conceptul de smartphone pe care l-am dezvoltat in cadrul intreprinderii Scarlat-Buzilan.

AUTOSHOW cover story – The SCI hyMod

SCI hyMod este o masina concept propusa de o echipa romaneasca, formata din Dan Scarlat (jurnalist auto), Marian Cilibeanu (designer) si Cristian Ionescu (inginer), si ilustrata de BUZILAN STUDIO. SCI hyMod a fost proiectata pentru a elimina inconvenientele specifice transportului ecologic de astazi: autonomia limitata a masinilor electrice si consumul aproape constant de combustibili fosili al celor hibride.

BUZILAN STUDIO GET IN TOUCH BUZILAN STUDIO